19 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ - ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ



Ανακοίνωση


Αγαπητά  παιδιά και γονείς,

Η νέα σχολική χρονιά άρχισε και ευχόμαστε σε όλους καλή πρόοδο.

Θέλουμε να στείλουμε ένα ζεστό καλωσόρισμα στους καινούργιους  μαθητές του σχολείου μας και ιδιαίτερα στα παιδιά της πρώτης τάξης που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο Δημοτικό. Για τα παιδιά της έκτης τάξης ευχόμαστε η τελευταία τους χρονιά στο σχολείο μας να είναι  γεμάτη χαρά και γνώση.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τους δασκάλους στηρίζει το εκπαιδευτικό έργο και τους μαθητές, οργανώνει δραστηριότητες, εκδηλώσεις και ομιλίες, υποστηρίζει οικονομικά την αγορά εξοπλισμού  για το σχολείο, και εάν χρειαστεί καλύπτει μικρό μέρος των εξόδων των σχολικών εκδρομών των παιδιών.  Προσκαλούμε όλους τους γονείς που επιθυμούν, να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή την προσπάθεια.

 Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2015 στις 10:00 π.μ.  θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

Τέλος θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε να εξοφλήσετε την ετήσια συνδρομή σας προς το Σύλλογο (10€ ανά οικογένεια) παραδίδοντας το φάκελο με τα χρήματα στην δασκάλα της τάξης και αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο του παιδιού σας,  ώστε να σας επιστραφεί η απόδειξη.



Με εκτίμηση,



Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων