21 Οκτωβρίου 2019

Σχετικά με την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου


Την Δευτέρα, 28  Οκτωβρίου  2019, οι μαθητές των τάξεων Δ', Ε', ΣΤ', θα παρελάσουν όπως κάθε χρόνο επ’ ευκαιρία της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
Για το σκοπό αυτό σας ανακοινώνουμε τα εξής:
1. Ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα έρθουν στο Σχολείο στις 09:45 και συνοδεία εκπαιδευτικού θα πάνε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου. Στη συνέχεια,  με το τέλος της δοξολογίας και της κατάθεσης στεφάνων, θα πάνε στην οδό Αγίας Παρασκευής για να συναντήσουν το υπόλοιπο τμήμα της παρέλασης (συνοδεία του υπεύθυνου εκπαιδευτικού).
2. Οι μαθητές των Δ’, Ε' και Στ ' τάξεων, που λαμβάνουν μέρος στην παρέλαση, θα προσέλθουν στο σχολείο ντυμένοι με τη στολή του σχολείου την Δευτέρα 28/10/2019 και ώρα 10:30. Στη συνέχεια θα μεταβούν συνοδεία της γυμνάστριας κας Γκούμα Στέλλας στην αρχή της οδού Πλάτωνος, όπου και θα περιμένουν την έναρξη της παρέλασης.
3. Θα παραλάβετε τα παιδιά σας από την είσοδο του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου μετά το πέρας της παρέλασης, όπου θα παραμείνουμε για 10 '. Θερμή παράκληση να μην καθυστερήσετε στην παραλαβή των παιδιών σας.
Τελειώνοντας, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους γονείς, να φροντίσουν για την επιστροφή των μπερέδων, σημάτων και φουλαριών στο σχολειό μας τη Τρίτη, 29/10/2019.

(Φωτογραφία από το papyroc.gr)