18 Νοεμβρίου 2013

Βελονάκι - Προετοιμασία Χριστουγεννιάτικου Παζαριού

Τα μαθήματα πλεξίματος με βελονάκι συνεχίζονται με μεγάλο ενδιαφέρον. Πλέον, υπάρχει και συγκεκριμένος στόχος: τα χειροτεχνήματα να πουληθούν στο χριστουγεννιάτικο παζάρι.

Έτσι λοιπόν, κάθε Παρασκευή εκτός από τις μαμάδες με τα βελονάκια που πλέκουν ασταμάτητα, την ίδια ώρα συναντώνται και οι μαμάδες που ασχολούνται με το παζάρι. Ειδικότερα για το παζάρι, έχει ήδη ξεκινήσει μία μικρή ομάδα γονέων να δραστηριοποιείται και να δημιουργεί υπέροχα χειροποίητα δωράκια για όλους όπως πλεκτά, διακοσμητικά κοσμήματα κ.α.
Το παζάρι, θα λειτουργήσει στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης γιορτής και θα έχει δώρα, μικροαντικείμενα κ.λ.π., καθώς επίσης και μεταχειρισμένα (αλλά σε καλή κατάσταση) παιχνίδια, βιβλία κ.λ.π. που θα φέρει ο καθένας μας.

Καλούμε λοιπόν όλους τους γονείς και τα παιδιά που θα ήθελαν να συνεισφέρουν:
- με τις δικές τους ιδέες, 
- με το κέφι και τη δημιουργικότητα τους, 
- με  χριστουγεννιάτικες κατασκευές και κάρτες που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας ή ακόμα καλύτερα μαζί με τα παιδιά (για ιδέες: Google DIY Christmas/Xmas ή Pinterest DIY Xmas), 
- φέρνοντας από τώρα παλιά παιχνίδια, δώρα, βιβλία, διακοσμητικά, CD/DVD κλπ (αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση), 
- προσφέροντας κορδέλες, βαζάκια, χαρτιά και χαρτόνια κι άλλα υλικά για κατασκευές και 
- φέρνοντας πάνω από όλα την καλή σας διάθεση και όρεξη για την προετοιμασία της γιορτής.

Να έρθουν στην εβδομαδιαία συνάντηση εθελοντών που πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή στις 18:30 παράλληλα με το μάθημα πλεξίματος με βελονάκι και να  μοιραστείτε την χαρά της γιορτής από τώρα μαζί μας! 

Σας περιμένουμε.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κο Γιώργο Χατζηδάκη (μαλλιά delfino) για τα μαλλιά που μας πρόσφερε για το μάθημα πλεξίματος.