16 Μαΐου 2011

Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις

Για όσους από εμάς δεν το έχουμε ακόμη συνειδητοποιήσει, σε περίπου ένα μήνα αποχαιρετούμε τη σχολική χρονιά!
Μια χρονιά δύσκολη για όλους, μέσα από "μνημόνια" και "τρόικες"…
Μια χρονιά που θέλουμε να μας αφήσει στο τέλος την καλύτερη ανάμνηση, με πρωταγωνιστές τους πρεσβευτές της αισιοδοξίας και της ελπίδας, τα παιδιά μας!

Πριν κλείσει λοιπόν το σχολείο μας λοιπόν για φέτος, θα παρακολουθήσουμε τις παρακάτω εκδηλώσεις που θα γίνουν στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων από 22 Μαΐου μέχρι τις 5 Ιουνίου:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Νοσταλγικές μνήμες από παλαιούς αποφοίτους του 1ου Δημοτικού αναβιώνουν μέσα από την έκθεση φωτογραφίας της ιστορίας του σχολείου μας. Οι επισκέπτες μας και οι μικροί μαθητές μας θα έχουν την δυνατότητα να «ταξιδέψουν» στον προηγούμενο αιώνα και να γνωρίσουν το σχολείο μας από την ίδρυσή του έως σήμερα μέσα από σπάνιο φωτογραφικό υλικό.

ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
Στα πλαίσια της ευρύτερης προσπάθειας μας να προσφέρουμε γνώση και δημιουργική απασχόληση στα μαθητές μας, ο σύλλογος γονέων διοργανώνει έκθεση βιβλίου. Στόχος μας είναι να δώσουμε ένα επιπλέον κίνητρο στα παιδιά να αγκαλιάσουν το βιβλίο και να απολαύσουν την συντροφιά του.
Η έκθεση βιβλίου σας περιμένει από την Κυριακή 22 Μαΐου έως την Κυριακή 5 Ιουνίου, ώρες 6:00 - 8:00 μ.μ.

Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ
Την έκθεση βιβλίου θα ανοίξει ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας κος Πασχάλης Τσαρούχας την Κυριακή 22 Μαίου στις 7:00 μ.μ. με την ομιλία – παρουσίαση του νέου βιβλίου του «Ο Μπίλης Καντίλης τρέχει στο Paris Dakar». Μια χαρούμενη ιστορία που πραγματεύεται με έξυπνο τρόπο την κυκλοφοριακή αγωγή.

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
Παράλληλα με την έκθεση βιβλίου, θα θαυμάσουμε τις δημιουργίες των μικρών μας καλλιτεχνών από το Τμήμα Εικαστικών. Μια σειρά από τις θαυμάσιες δημιουργίες των παιδιών μας εκτίθενται και μας δίνουν την δυνατότητα να θαυμάσουμε τους μικρούς Juan Miro.
Η έκθεση ζωγραφικής θα λειτουργεί παράλληλα με την έκθεση βιβλίου, από την Κυριακή 22 Μαΐου έως την Κυριακή 5 Ιουνίου, ώρες 6:00 - 8:00 μ.μ.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Το Σάββατο 28 Μαίου στις 7:00 μ.μ. η θεατρική ομάδα του σχολείου μας θα ανεβάσει το έργο «Περπατώ εις το δάσος…». Μια διασταύρωση των αγαπημένων μας κλασικών παραμυθιών με πρωτότυπο τρόπο και μοναδικές ερμηνείες.

ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
Την Κυριακή 29 Μαίου στις 6:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν οι επιδείξεις Μοντέρνων & Χορών, Πολεμικών Τεχνών Tae Kwon Do και Μπάσκετ.

Ο ΜΑΓΟΣ ONAR  ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ
Την Πέμπτη 2 Ιουνίου 7:00 μ.μ. ο γνωστός μάγος – ταχυδακτυλουργός ONAR θα μας διασκεδάσει με το απίθανο show του και τα μαγικά τρυκ του.

ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΥ Α.Σ. ΣΑΤΖΑ
Την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 6:30 μ.μ. η ομάδα TAE KWON DO του σχολείου μας και ο Αθλητικός Σύλλογος ΣΑΤΖΑ διοργανώνουν επιδείξεις πολεμικών τεχνών Tae Kwon Do, Tang Su Do.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. οι μαθητές του δημοτικού θα ολοκληρώσουν την σχολική χρονιά και θα μας ψυχαγωγήσουν με τα «ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΡΑΓΟΥΔΑ».

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ 1ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ
Την Πέμπτη 9 Ιουνίου  στις 6:30 μ.μ οι μικροί μαθητές του νηπιαγωγείου θα ανεβάσουν την Θεατρική Παράσταση «Ο Ερωτευμένος Βάτραχος».

Επίσης, την Τετάρτη 1η Ιουνίου στις 6:30 μ.μ., το σχολείο μας θα συμμετέχει στο 2ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ που διοργανώνει η Ένωση Γονέων Χαλανδρίου στη Ρεματιά με Μοντέρνους & Παραδοσιακούς Χορούς και την Έκθεση Ζωγραφικής.