21 Σεπτεμβρίου 2014

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

Την Παρασκευή 19/09/2014, έγινε η προβλεπόμενη από το καταστατικό του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας, η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση, ενόψη των αρχιαιρεσιών που θα γίνουν φέτος.
Αφού διαπιστώθηκε ότι υπήρχε η απαιτούμενη πλειοψηφία, ορίστηκε προεδρείο και παρουσιάστηκαν από τον πρόεδρο του απερχόμενου Δ.Σ κο Σταμάτη Εγγλέζο ο απολογισμός πεπραγμένων και από τον αντιπρόεδρο κο Ρήγα Βλάχο ο οικονομικός απολογισμός οι οποίοι υπερψηφίστηκαν.
Στη συνέχεια, ορίστηκε η Τετάρτη 24/09 ως ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών από 08:00 - 10:00 και από 16:00 έως 19:00 και εκλέχτηκε η εφορευτική επιτροπή που αποτελείται από τις κυρίες Χρυσομάλλη Πινάκη, Ιωάννα Μενεγάκη και Ιωάννα Μαραγκού.
Οι εκλογές θα αναδείξουν το νέο Δοικητικό Συμβούλιο (με επτά τακτικά μέλη και τρία αναπληρωματικά), την νέα Εξελεγκτική Επιτροπή (με τρία τακτικά μέλη και δύο αναπληρωματικά) και τους δύο εκπροσώπους του συλλόγου στην Ένωση Γονέων.
Καλούμε τους γονείς να συμμετέχουν έμπρακτα, δηλώνοντας την υποψηφιότητά τους για τα όργανα του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος Γονέων έχει προσφέρει σημαντικό έργο τα προηγούμενα χρόνια και μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα. Ιδιαίτερα στη δύσκολη περίοδο που ζούμε, ο Σύλλογος Γονέων, δηλαδή εμείς οι γονείς πρέπει να πάρουμε πρωτοβουλίες και να καλύψουμε το κενό της πολιτείας για το καλό των παιδιών μας. 

Οι υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 23/09 στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής ή στο Διευθυντή του σχολείου.
Στη συνέχεια θα ανακοινωθούν στο site του Συλλόγου.

Την ανακοίνωση για τις εκλογές και το έντυπο υποβολής υποψηφιότητας μπορείτε να τη δείτε εδώ: Ανακοίνωση για τις εκλογές