04 Ιουνίου 2018

Πράσινο προαύλιο

...Και ξαφνικά σήμερα το πρωί που πήγαμε τα παιδιά μας στο σχολείο, είδαμε ένα μεγάλο κομάτι του πραυλίου στρωμένο με συνθετικό χλοοτάπητα, σαν γηπεδάκι 5Χ5!
Η πρώτη αντίδραση των παιδιών, που συνήθως είναι και η πιο αυθόρμητη και ίσως η πιο αξιόπιστη, ήταν πολύ θετική με επιφωνήματα χαράς κι ενθουσιασμού και με χαμόγελα!
Όλα ξεκίνησαν από μια ιδέα της Νατάσσας Νικολάου και του γιού της Γιώργου Μαρδίκη. Ο διευθυντής συμφώνησε, ο Δήμος Χαλανδρίου μας διέθεσε τον συνθετικό χλοοτάπητα, κανονίστηκαν τα logistics και το σχέδιο μπήκε σε εφαρμογή.
Στις 10:30 το πρωί της Κυριακής 3/6 ήρθε το φορτηγό και ξεφόρτωσε 7 μεγάλα ρολλά που ζύγιζαν συνολικά πάνω από 2 τόνους!
Από εκείνη την ώρα και μέχρι τις 16:00 το απόγευμα 18 εθελοντές αντί να πάνε με τις οικογένειές τους σε καμιά παραλία, ήρθαν στο σχολείο, δούλεψαν πολύ σκληρά, κάτω από τον καυτό μεσημεριάτικο ήλιο και έφυγαν στο τέλος χαμογελαστοί κι ευχαριστημένοι γι' αυτό που κατάφεραν.
...Και να φανταστείτε ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν αγόρια για να παίζουν ποδόσφαιρο στο νέο γηπεδάκι!!!
Μπάμπης Βασιλειάδης, Κώστας Τσοπανέλης, Πάνος Καλοφωλιάς, Μιχάλης Κοντογιάννης, Γιώργος Γυφτόπουλος, Μιχάλης Πουλαράς, Βαγγέλης Νικολαίδης, Δημήτρης Σολδάτος, Δημήτρης Βρεττός, Ρήγας Βλάχος, Μιχάλης Μαρδίκης, Χρήστος Κόλλιας, Σεβαστιανός Χατζηστέργος, Βασίλης Βόγκας, και οι μαμάδες Νατάσσα Νικολάου, Αναστασία Γεωργιάδη, Μιράντα Καλμανίδου, Χρυσάνθη Μπογιαντζή.

Αξίζουν σε όλους πολλά συγχαρητήρια.