20 Σεπτεμβρίου 2024

Τακτική Γενική Συνέλευση και διενέργεια αρχαιρεσιών για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων, Ελεγκτική Επιτροπή και Εκπροσώπους στην Ένωση Γονέων


📅 Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:00 Γενική Συνέλευση και  στις 14:00-19:00 Εκλογές

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε δυναμικά 💪και απαιτητικά! 

Ο Σύλλογος Γονέων είμαστε όλοι! Σκοπός του Συλλόγου, όπως δεν σταματάμε να επαναλαμβάνουμε, είναι να αναπτύσσσει σχέσεις συνεργασίας 👌 μεταξύ των γονέων και των εκπαιδευτικών προς όφελος των παιδιών, να καλλιεργεί τον πολιτισμό 🎷και τις τέχνες μέσα από τη διοργάνωση δράσεων και εκδηλώσεων, να συμβάλλει στο μέτρο που του αναλογεί στη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του σχολείου, να προσφέρει υλική και ηθική υποστήριξη σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, να παρεμβαίνει και να ενεργεί πάντα προς όφελος της σχολικής κοινότητας και κυρίως των παιδιών.

Στον Σύλλογο Γονέων όλοι είμαστε εθελοντές και προσφέρουμε με μεγάλη χαρά τον χρόνο, τις γνώσεις και τις δεξιότητές μας. Ο Σύλλογος Γονέων δεν είναι μόνο τα εκλεγμένα μέλη του στα σώματα που τον εκπροσωπούν, είναι κάθε ένας και κάθε μια και η πολύτιμη προσφορά του για την πραγματοποίηση των τόσων δράσεων, εκδηλώσεων, ενεργειών που γίνονται στο σχολείο μας.

Η δυναμική ✌️συμμετοχή όλων μας στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές ισχυροποιεί τη φωνή και τη θέση του Συλλόγου Γονέων σε κάθε διεκδίκησή μας.

👉 Για να μπορέσουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα σας καλούμε ΟΛΟΥΣ να συμμετέχετε στη Γενική Συνέλευση, να δηλώσετε υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο, την Ελεγκτική Επιτροπή και την Εφορευτική Επιτροπή.

🆘 Την Κυριακή, 29/9/2024 δίνουμε ραντεβού στο σχολείο στις 12:00.

Άλλωστε είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα, να συζητήσουμε και να απολαύσουν τα παιδιά μας ελεύθερο παιχνίδι στο μεγάλο προαύλιο του σχολείου μας. 

Σας περιμένουμε όλους!