11 Μαΐου 2022

Πολιτική Απορρήτου των σχολικών εκδηλώσεων του 2ου HIDRANT FESTIVAL

Λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση σχετικά με την πολιτική απορρήτου των σχολικών εκδηλώσεων του 2ου HIDRANT FESTIVAL, την οποία και σας κοινοποιούμε:


Αγαπητοί και αγαπητές,

εκτός από την πρόσκληση και το επικοινωνιακό υλικό που σας έχω στείλει για τις επερχόμενες γιορτές από τα Σχολεία του Χαλανδρίου, στο πλαίσιο του 2ου Hidrant Festival του έργου Cultural HIDRANT, προέκυψε η αναγκαιότητα, μετά από συζήτηση με πολλούς και πολλές από εσάς να σταλεί και μία διευκρίνηση σχετικά με τους κανονισμούς GDPR.

Και οι 4 εκδηλώσεις (14/5, 21/5, 28/5, 10/6) θα βιντεοσκοπηθούν από επαγγελματία βιντεογράφο οπότε προκειμένου να διατεθεί σωστά και χωρίς να παραβιάζει την πολιτική απορρήτου του έργου, σας παρακαλώ όπως προωθήσετε τα παρακάτω (και σε επισυναπτόμενο έγγραφο) στα μέηλ των συλλόγων αλλά και ατομικά των γονέων που έχουν καλεστεί να παρευρίσκονται στις εκδηλώσεις.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ 2ου HIDRANT FESTIVAL

 

Σας ενημερώνουμε πως οι Σχολικές Εκδηλώσεις που υλοποιεί η commonspace  σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλανδρίου στο πλαίσιο του προγράμματος "Cultural H.ID.RA.N.T." που χρηματοδοτείται από το ευρωπαικό πρόγραμμα URBAN INNOVATIVE ACTIONS (UIA) στο πλαίσιο του 2ου HIDRANT FESTIVAL θα βιντεοσκοπηθούν από ομάδα επαγγελματιών βιντεογράφων για λόγους αρχειακού υλικού.

Οι βιντεοσκοπήσεις θα προσομοιάζουν δημοσιογραφικό ρεπορτάζ με προσπάθεια να μην εμφανίζονται πρόσωπα (κυρίως παιδιών). Σε περίπτωση που σας ζητηθεί να μιλήσετε στην κάμερα θα σας δοθεί ένα έγγραφο συναίνεσης της βιντεοσκόπησης και αναπαραγωγής της.

Το τελικό βιντεοσκοπημένο υλικό θα παραμείνει στο αρχείο του έργου Cultural HIDRANT και της commonspace και δεν μπορεί να αναπαραχθεί δημοσίως χωρίς τις σχετικές αδειοδοτήσεις, αν αυτό περιέχει, ευκρινώς, πρόσωπα.

Αν θέλετε το βιντεοσκοπημένο υλικό θα μπορείτε να το προμηθευτείτε από το αρχείο του υπεύθυνου σχολείου κάθε γιορτής, με ΡΗΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ της δημόσιας αναπαραγωγής του.

Τα παραπάνω αφορούν τις κάτωθι εκδηλώσεις:

Σάββατο, 14/5 στο 8ο Γυμνάσιο / 6ο Λύκειο

Σάββατο, 21/5 στο 1ο Δημοτικό / 1ο Νηπιαγωγείο

Σάββατο, 28/5 στο πάρκο Συνοικισμού με το 2ο Νηπιαγωγείο

Παρασκευή, 10/6 στο θέατρο Ρεματιάς με τη συμμετοχή όλων των σχολείων και του 9ου Δημοτικού.

Για την σχολική θεατρική παράσταση θα ακολουθήσει εξειδικευμένη ενημέρωση.

 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!

 

 

Με εκτίμηση,

Γιούλη Αθουσάκη

 

Giouli Athousaki

Administration Management

+306976790025

 

Akakiou 1-3, Athens

+302130434085


Υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο 21/5/2022 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση και στο σχολείο μας, όπου θα παρουσιαστούν οι πολιτιστικές δράσεις που έχουν ετοιμάσει τα παιδιά του σχολείου μας και του 1ου Νηπιαγωγείου.