07 Μαρτίου 2012

Πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς


Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε όλοι, με την οικονομική κρίση να μας πλήττει, οι αδύναμοι ανάμεσά μας συνεχώς αυξάνονται. Ενισχύοντας τον κοινωνικό του ρόλο, ο Σύλλογός Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου σε συνεργασία με τον Δ/ντη του Δημοτικού κ. Β. Κατσάρα και την Δ/ντρια του Νηπιαγωγείου κα Λ. Δημουλά εκπονεί ένα πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς για διάφορους φορείς που έχουν ανάγκη.

Ήδη μαζέψαμε και αποστείλαμε φάρμακα στους Γιατρούς του Κόσμου.  

Μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς, κάθε Παρασκευή 17:00 – 20:00 και Σάββατο 10:00 – 13:00 μαζεύουμε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου (Αριστοφάνους 42) ρουχισμό και τρόφιμα για το Ίδρυμα Αστέγων και για άπορες οικογένειες.

Συγκεκριμένα, χρειάζονται : κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες, σεντόνια, κλπ.), παιδικά ρούχα και παπούτσια για όλες τις ηλικίες, ρούχα ενηλίκων (ιδιαίτερα χοντρά μπουφάν και χειμωνιάτικα ρούχα), βρεφικά είδη, πάνες για μωρά, βιβλία, παιχνίδια, συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας (λάδι, όσπρια, μακαρόνια, ρύζι, γάλα, κλπ.), κυρίως παιδικές τροφές & γάλατα και τέλος φάρμακα που δεν έχουν λήξει.

Ελπίζουμε στην ευαισθησία όλων των συμπολιτών μας και στη συνεργασία με την Ένωση Γονέων Χαλανδρίου και με άλλα σχολεία του δήμου μας.