13 Μαΐου 2020

Φωτογράφιση μαθητών


Αγαπητοί γονείς,

Κάθε χρόνο ο Σύλλογος μας οργανώνει την ετήσια αναμνηστική σχολική φωτογράφιση των παιδιών. Σκεφτήκαμε και φέτος να μην αφήσουμε τα παιδιά χωρίς αναμνηστική φωτογραφία και γι’ αυτό διοργανώνουμε μια διαφορετική «φωτογράφιση»! 

Σας ζητάμε να μας στείλετε μια φωτογραφία του παιδιού σας έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα κολάζ για κάθε τάξη και να σας το αποστείλουμε σε ηλεκτρονική μορφή.

Χαρακτηριστικά φωτογραφίας:
Διαλέξτε ένα όμορφο φόντο, πείτε στο παιδί να φορέσει τα αγαπημένα του ρούχα και το ομορφότερό του χαμόγελο και βγάλτε μια φωτογραφία από το κινητό σας όπου να φαίνεται το παιδί από την μέση και πάνω.  

Στείλτε μας την φωτογραφία με e-mail στη διεύθυνση του Συλλόγου (1dimotikochalandriou@gmail.com) με θέμα «Αναμνηστική Φωτογραφία» μέχρι τις 29 Μαΐου 2020.

Στο σώμα του e-mail παρακαλούμε να αναφέρετε το όνομα του παιδιού και το τμήμα στο οποίο ανήκει.

Όσοι γονείς αποστείλουν φωτογραφία δηλώνουν τη συγκατάθεσή τους ώστε το παιδί να συμμετέχει στην ομαδική φωτογραφία, σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. Γ1/468/8-5-1997 εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας.

Σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες των παιδιών δεν θα δημοσιευτούν σε κανένα μέσο, θα φυλαχτούν με ασφάλεια για όσο καιρό χρειαστεί για τη δημιουργία των κολάζ και στη συνέχεια θα διαγραφούν. Παρακαλούμε επίσης να μην διαμοιράσετε τα κολάζ που θα δημιουργηθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

*** Ενημέρωση: σε περίπτωση που δεν συλλεχθούν φωτογραφίες από όλους τους μαθητές/τριες κάποιας τάξης η δράση δεν θα πραγματοποιηθεί  για την τάξη αυτή και όσες φωτογραφίες έχουν αποσταλεί στο Σύλλογο θα διαγραφούν. 

Με εκτίμηση,

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων